0621863751

info@fickelconsultancy.nl

Over ons

Fickel Consultancy is een compact consultancy bureau, opgericht begin 2007 en gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. De medewerkers zijn te typeren als ervaren, enthousiaste consultants en projectmanagers met analytisch vermogen en een pragmatische aanpak.

Consultancy en projectmanagement zijn diensten die sterk bepaald worden door de persoon die de dienst levert en zijn of haar achtergrond. Wij kiezen bewust voor een klein vast team van consultants. Afhankelijk van uw opdracht putten wij indien nodig uit ons netwerk van professionals. Of we zorgen voor sourcing van projecten vanuit andere IT dienstverleners.

In de deelgebieden waarin we onze diensten aanbieden kennen wij alle vooraanstaande partijen en veel consultants en experts persoonlijk. Op deze manier zijn wij en blijven wij flexibel.

Wij hebben geen ambities om te groeien in omvang maar wel in de ambities om u het beste te adviseren en verder te helpen met het bereiken van uw doelstellingen.

Wie zijn de consultants van Fickel Consultancy?

eric

Eric Fickel

( project manager & agile coach)
Eigenaar en oprichter van Fickel Consultancy b.v.
Eric Fickel (1960) heeft zowel een opleiding technische natuurkunde als bedrijfskunde afgerond waardoor hij een brede basis heeft.

Na zijn studie heeft Eric ruim 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende bedrijven en branches als programma- en projectmanager, business consultant en lijnmanager. De laatste jaren ook veel in agile omgevingen in de rol van agile coach, scrum master of product owner.

De branches waarin Eric heeft gewerkt zijn onder andere automobiel branche (R, D & E), Uitgeverij, Uitzendbranche/HR-dienstverlening, Zorg, retail.

Eric is te omschrijven als een pragmatische en daadkrachtige persoonlijkheid die kennis combineert met aanpakken.

carole

Carole Barcien ( data scientist)

Carole Barcien (1964) is Française maar is reeds 20 jaar woonachtig in Nederland en heeft bedrijfseconometrie in Rotterdam gestudeerd.


Carole heeft na haar studie gewerkt als consultant, projectleider en analist op het gebied van marketing intelligence, database marketing en direct marketing. Zij heeft gewerkt bij marketing bureaus, ICT dienstverleners en is momenteel parttime werkzaam bij Center Parcs Europe.


Zij heeft zowel ervaring in ‘Business to Consumer’ (B2C) als `Business to Business’ (B2B) direct marketing activiteiten.


Carole is analytisch en sterk communicatief. Door de combinatie van deze twee is zij uitstekend in staat om (complexe) analyse en modelleringen te maken en deze om te zetten in een advies in begrijpbare taal.